Respekt for vores værdier

 
 
 

Vi skal også give et samfund videre, som har god sammenhængskraft. Det kræver, at hvis man kan bidrage, så skal man bidrage. Det er det Danmark bygger på. Derfor skal udlændinge forsørge sig selv, når de kommer til Danmark. Ligesom danskere skal. Samtidig skal udlændinge lære at tale dansk. Det skaber bedre betingelser for en vellykket integration.

Som Konservativ vil jeg gerne give en bedre verden videre til vores børn. Derfor er en grøn dagsorden konservativt hjerteblod. For min skyld er det fint, at mange betragter konservative som det grønne hjerte i den blå blok. Men helt ærligt. Klimakrisen skal løses sammen og ikke i blokpolitik. Det kommer vi længst med, og det skylder vi vores børn.

Vi skal ikke blot leve op til de internationale målsætninger. Vi skal motivere til flere grønne og globale løsninger med vores teknologi fra danske virksomheder.  Her er der både eksport, jobs og fremtid.  Og så skal vi alle bidrage. Som individ, som land og som verden. Lige fra sortering af skrald over genbrug af plastic til fælles klimaaftaler.